OSTİM Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen söyleşi, T3 Vakfı Ankara İl Sorumlusu Mustafa Fatih Sarı’nın moderatörlüğünde gerçekleşti. Etkinlikte konuşan Dr. Elvan Kuzucu Hıdır, Türkiye’nin son yıllarda teknoloji ve inovasyon alanında yakaladığı ivmeye dikkat çekerek, Teknofest’in gençler için bir ilham kaynağı haline geldiğini vurguladı. Hıdır, Teknofest’in sadece bir teknoloji festivali olmanın ötesinde, Türkiye’nin milli teknoloji vizyonunu güçlendiren bir platform olduğunu belirtti.

22-51

ULUSLARARASI ARENADA TEKNOFEST ETKİSİ

Dr. Elvan Kuzucu Hıdır konuşmasında, Teknofest’in uluslararası etkisine de değindi. Türkiye’nin teknoloji alanındaki başarılarının artık dünya çapında ilgi uyandırdığını, farklı ülkelerde düzenlenen Teknofest organizasyonlarının da bu başarının göstergesi olduğunu söyledi.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

OSTİM Teknik Üniversitesi öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği söyleşiye, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünsal Sığrı ve Prof. Dr. Mustafa Polat da katıldı. Etkinlik boyunca öğrenciler, girişimcilik ekosistemine dair merak ettikleri konuları yöneltti; Hıdır da gençlerin sorularını içtenlikle yanıtladı.

66-13

Söyleşi, günün anısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünsal Sığrı’nın Elvan Kuzucu Hıdır’a ay yıldız plaket takdimi ve TEKNOFEST öğrenci topluluğu tarafından çiçek sunulmasıyla sona erdi.

Ankara’da “Güç-Hukuk İlişkisi” konferansı: Prof. Dr. Emir Kaya konuşacak
Ankara’da “Güç-Hukuk İlişkisi” konferansı: Prof. Dr. Emir Kaya konuşacak
İçeriği Görüntüle

44-41

OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDEN TEKNOLOJİ VE GİRİŞİMCİLİĞE DESTEK

OSTİM Teknik Üniversitesi, uygulamalı eğitim modeli ve sanayi iş birlikleriyle gençleri teknoloji ve girişimcilik alanında desteklemeye devam ediyor. Üniversite, her yıl Teknofest’e katılan öğrenci takımlarıyla dikkat çekiyor ve bu tür etkinliklerle öğrencilerinin yenilikçi düşünce becerilerini güçlendiriyor.

Etkinlik sonunda OSTİM Teknik Üniversitesi yönetimi, ilham verici konuşmasıyla gençlere motivasyon kazandıran Dr. Elvan Kuzucu Hıdır’a ve katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür etti.

Kaynak: Hacer Koca